Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorOlsen, Bror
dc.contributor.authorHåkonsløkken, Øystein
dc.date.accessioned2016-06-24T08:48:41Z
dc.date.available2016-06-24T08:48:41Z
dc.date.issued2016-05-18
dc.description.abstractSAMMENDRAG Denne oppgaven beskriver hvordan en situasjon fra internasjonal tjeneste kan forstås i forhold til teoretiske retninger i sosialantropologi. Situasjonen er et møte mellom en fransk kaptein og meg som ung norsk løytnant som brått opphører da jeg gjengjelder en patriarkalsk hilsen under en gaveoverrekkelse. Teoriene for å forstå situasjonen tar utgangspunkt i samhandlingsnivået, interaksjonsnivået og prosessnivået. Oppgaven beskriver hvordan alle disse retningene kan brukes for å forstå situasjonen, men vektlegger prosessnivået i situasjonen. Oppgaven kan brukes som et eksempel på hvorfor flerkulturell kompetanse, ferdigheter og forståelse er viktig i internasjonale militære operasjoner. Den vektlegger flerkulturelle forskjeller innad i den militære styrken.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/9337
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_8895
dc.language.isonoben_US
dc.publisherUiT Norges arktiske universiteten_US
dc.publisherUiT The Arctic University of Norwayen_US
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.rights.holderCopyright 2016 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)en_US
dc.subject.courseIDSVF-6900
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Sosialantropologi: 250en_US
dc.subjectVDP::Social science: 200::Social anthropology: 250en_US
dc.titleKunsten å bli fornærmet, eller bare en dårlig opptreden. - Et håndtrykk mellom to allierte.en_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.typeMastergradsoppgaveen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)