dc.contributor.author | Grefsrud, Ellen Sofie | |
dc.contributor.author | Glover, Kevin | |
dc.contributor.author | Grøsvik, Bjørn Einar | |
dc.contributor.author | Husa, Vivian | |
dc.contributor.author | Karlsen, Ørjan | |
dc.contributor.author | Kristiansen, Tore | |
dc.contributor.author | Kvamme, Bjørn Olav | |
dc.contributor.author | Mortensen, Stein | |
dc.contributor.author | Samuelsen, Ole B. | |
dc.contributor.author | Stien, Lars Helge | |
dc.contributor.author | Svåsand, Terje | |
dc.contributor.editor | Grefsrud, Ellen Sofie | |
dc.contributor.editor | Glover, Kevin | |
dc.contributor.editor | Grøsvik, Bjørn Einar | |
dc.contributor.editor | Husa, Vivian | |
dc.contributor.editor | Karlsen, Ørjan | |
dc.contributor.editor | Kristiansen, Tore S | |
dc.contributor.editor | Kvamme, Bjørn Olav | |
dc.contributor.editor | Mortensen, Stein | |
dc.contributor.editor | Samuelsen, Ole Bent | |
dc.contributor.editor | Stien, Lars Helge | |
dc.contributor.editor | Svåsand, Terje | |
dc.date.accessioned | 2020-10-27T09:27:38Z | |
dc.date.available | 2020-10-27T09:27:38Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.description.abstract | Risikorapporten omhandler både miljøpåvirkninger av havbruk og fiskevelferd, og legger vekt på overordnede problemstillinger som myndighetene vil ha råd om. Metodene som brukes for å risikovurdere er under stadig utvikling, og er oppdatert i årets rapport. På sikt er det ønskelig å kunne utføre regionale risikovurderinger hvor de ulike risikofaktorene sees i sammenheng. Rapporten er bestilt av Nærings- og fiskeridepartementet og utarbeidet i dialog med Fiskeridirektoratet og Mattilsynet, med innspill fra Miljødirektoratet. | en_US |
dc.description.abstract | This risk assessment report covers both the environmental impacts of aquaculture and fish welfare, and emphasizes overall issues that the authorities need advice about. The methods used for risk assessment are constantly evolving, and are updated in this year’s report. In the future, it is desirable to be able to perform regional risk assessments where the different risk factors are seen in context of each other. This report is commissioned by the Ministry of Trade, Industry and Fisheries and prepared in dialogue with the Directorate of Fisheries and the Norwegian Food Safety Authority, with input from the Norwegian Environment Agency. | en_US |
dc.description | Source at <a href=http://hdl.handle.net/11250/2584600>http://hdl.handle.net/11250/2584600</a> | en_US |
dc.identifier.citation | Grefsrud ES, Glover KA, Grøsvik BE, Husa V, Karlsen ØK, Kristiansen TS, Kvamme BO, Mortensen S, Samuelsen OB, Stien LH, Svåsand T. Risikorapport norsk fiskeoppdrett 2018. Havforskningsinstituttet; 2018. 182 p. | en_US |
dc.identifier.cristinID | FRIDAID 1668884 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10037/19676 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Havforskningsinstituttet | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Fisken og havet særnummer ; 2018:01 | en_US |
dc.rights.accessRights | openAccess | en_US |
dc.subject | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900 | en_US |
dc.subject | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900 | en_US |
dc.title | Risikorapport norsk fiskeoppdrett 2018 | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.type | Forskningsrapport | en_US |