Viser treff 281-283 av 283

    • Isolering og karakterisering av Vibrio - bakterier fra laks (Salmo salar L.) med "Hitrasjuke" 

      Holm, Kåre Olav (Master thesis; Mastergradsoppgave, 1985-10-11)
      Hensikten med oppgaven var å isolere og klassifisere bakterier som eventuelt forekommer i laks med ”Hitrasjuke” og som kan settes i sammenheng med sjukdommen. Tjue isolater fra sjuk laks fra forskjellige geografiske lokaliteter langs norskekysten ble analysert og gitt en inngående fenotypisk beskrivelse gjennom mikrobiologiske, biokjemiske og immunologiske (serologiske) karakteristika. Det ble også ...
    • Marinated shrimp as a dinner option. Consumer evaluations and use of a new convenience product 

      Sørensen, Anne Katrine (Master thesis; Mastergradsoppgave, 2006-06-02)
      The purpose of this thesis is to investigate consumer use and evaluations of a new shrimp (Pandalus borealis) product, Stella marinated shrimp, to increase knowledge about the perception and how this new product is used in the kitchen by consumers. The main objective is; ”To examine how consumers evaluate and use a new convenience product, the case of Stella marinated shrimp”. To explore ...
    • Torsk og sild på samme kjøl. En studie av den store kystflåtens driftstilpasning 

      Martinsen, Joakim (Master thesis; Mastergradsoppgave, 2006-06-12)
      Gjennom denne oppgaven har jeg ut fra de gitte rammer undersøkt om den store kystflåten kan oppnå merverdi ved å tilpasse driften sin rundt en mer spesialisert driftsform. Med en mer spesialisert driftsform menes i denne sammenhengen, en innsats i fiske som rettes mot mer ensartede fiskeslag, og fartøyer som er utrustet for fiske med færre redskapsformer. Fordi næringen er så sammensatt har jeg ...