Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorKirkhaug, Rudi
dc.contributor.authorGranberg, Ove
dc.contributor.authorNordtømme, Thomas
dc.date.accessioned2013-11-22T09:48:22Z
dc.date.available2013-11-22T09:48:22Z
dc.date.issued2013-06-21
dc.description.abstractMålet for denne avhandlingen er å undersøke hvilke former for tilhørighet som eksisterer, og hvilke årsaker som påvirker profesjonelle medarbeideres tilhørighet til virksomheten de er ansatt i. Undersøkelsen er gjennomført via spørsmål questback. Bearbeiding og statistisk analyse av innsamlede data er foretatt med SPSS. Undersøkelsen gir empirisk støtte for at det det er størst omfang av følelsesmessig tilhørighet i organisasjonene. Samtidig viser regresjonsanalysen at årsaksvariablene verdilikhet, støttende lederskap og selvrealisering signifikant korrelerer med følelsesmessig tilhørighet. Videre organisasjonsutvikling bør rette hovedfokuset på videreutvikling henholdsvis støttende lederskap, selvrealisering og verdilikhet siden det er i denne rekkefølgen disse synes å ha størst forklaringskraft.en
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10037/5548
dc.identifier.urnURN:NBN:no-uit_munin_5248
dc.language.isonoben
dc.publisherUniversitetet i Tromsøen
dc.publisherUniversity of Tromsøen
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.rights.holderCopyright 2013 The Author(s)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)en_US
dc.subject.courseIDSTV-3906en
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210en
dc.subjectVDP::Social science: 200::Economics: 210en
dc.titleTilhørighet blant kunnskapsarbeidere i offentlige kunnskapsorganisasjoneren
dc.typeMaster thesisen
dc.typeMastergradsoppgaveen


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)
Med mindre det står noe annet, er denne innførselens lisens beskrevet som Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0)